Ballkani vs Sivasspor (SuperSport 2) – SuperSportShare Tweet Share Email Komente Ballkani vs Sivasspor Hollësi Datë Kohë Ligë 13/10/2022 21:00 Conference League Lajme të tjera: Kërkoni lajminTë Fundit Icardi s’mban më, shpërthen ndaj Wandas: Është bërë karagjozja e botës Ka thyer shtyllën kurrizore, nipi i legjendës Schumacher aksidentohet rëndë në pistë (fotot) U shkarkua nga Chelsea, Tuchel pret të marrë drejtimin e kombëtares së madhe pas Botërorit Teka e radhës, Mbappe: “Topi i Artë”? Marr pjesë në ceremoni me një kusht! Renditet në zonën e ftohtë, klubi italian zyrtarizon trajnerin e ri Tragjedia familjare, Insigne prek me fjalët e tij: Vajza, gjithmonë në zemrat tona Dikur quhej “Përbindëshi”, pastaj i vuri zjarrin shtëpisë, ish-i i Bayernit kërkon ende të luajë futboll Eliminatoret e Euro U17, Bulku: Synojmë të kapim Elite Round Tregolësh i çmendur! Momo Salah në histori, thyen rekordin 11-vjeçar FOTO/ “Allegri, mos u dorëhiq”, ultrasit e Juves fajësojnë presidentin dhe lojtarët E rrallë/ Ekipi i Zenelit barazoi me PSG-në, drejtuesit shkarkojnë trajnerin E marta, vendimtare për rinovimin me Leaon.
[[[LIVE SPORT>>]]>>] Sivasspor KF Ballkani drejtpërdrejt 6 [[TV]] Slavia Praha Ballkani drejtpërdrejt falas 15 shtator 2022 [[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>>][[[] Ballkani CFR Cluj sporttvppl Piłka nożna
Barazojnë skuadrat që janë në grup me Ballkanin, Sivasspor Dy skuadrat që bëjnë pjesë në grup me Ballkanin, Sivasspor dhe Slavia një pritje fenomenale duke ia mohuar golin çekëve, transmeton
Ballkani nikoqir i Sivasspor-it në stadiumin “Fadil Vokrri”Shkallët e stadiumit "Fadil Vokrri" në Prishtinë sonte pritet të jenë të stërmbushura në ndeshjen mes Ballkanit dhe Sivasspor-it. Foto: FC Ballkani/Facebook Për futbolldashësit e Kosovës sot është një ditë e veçantë e javës meqë skuadra e vetme shqiptare e këtij vendi, Ballkani do të zhvillon ndeshjen kthyese kundër Sivasspor-it nga Türkiye në kuadër të grupeve të Ligës së Konferencës. Ndeshja e zhvilluar në Türkiye ndaj skuadrës turke sot një javë doli të ishte historike për Ballkanin e Suharekës, pasi e arriti fitoren e parë në këtë garë, diçka që asnjë klub tjetër kosovar nuk e kishte bërë më parë. Me këtë fitore, klubi suharekas tani ka një shans të mirë për t’i kaluar grupet, ku qëndron lider i grupit, me pikë të barabarta me të tri skuadrat e tjera, por me golaverazh më të mirë.
Ballkani-Sivasspor, shiten të gjitha biletatSHITEN TË GJITHA BILETAT Për përballjen në mes të Ballkanit dhe Sivassporit, tashmë të gjitha biletat janë shitur dhe këtë e ka konfirmuar ekipi suharekas edhe zyrtarisht në njoftimin e botuar nga klubi. Dymbëdhjetë mijë e 500 bileta janë blerë nga adhuruesit e futbollit, ndërsa Ballkani për përballjen e nesërme ndaj Sivassporit pritet të ketë atmosferë të zjarrtë dhe përkrahëse, në duelin e katërt për ta në kuadër të fazës grupore të Ligës së Konferencës.
AiScore u ofron të gjithë tifozëve të futbollit rezultate të drejtpërdrejta, rezultate drejtpërdrejta futbolli, rezultate futbolli, tavolina kampionati dhe ndeshje për liga, kupa dhe turne, dhe jo vetëm nga ligat më të njohura të futbollit si Anglia Premier League, Spanja La Liga, Italia Seria A, Gjermani Bundesliga, France Ligue 1, por edhe nga një gamë e gjerë e vendeve të futbollit në të gjithë botën, përfshirë nga Amerika Veriore dhe Jugore, Azia dhe Afrika.
Pas goli, skuadra turke ishte shumë më e mirë dhe vazhdimisht sulmonte portën e mysafirëve. Pas një presioni të madh, Dia Saba i Sivassporit goditi dhe shënoi duke e mposhtur kështu portierin e Slavia Pragës, Max Gradel dhe rezultati u barazua në 1-1. Pjesa e dytë ishte e baraspeshuar, me skuadrën turke që pati posedim por jo edhe konkretizim. Rasti më i mirë që Slavia të kalonte në epërsi ishte ai i Lukas Provod në minutën e 65-të, por portieri i Sivassporit, Ali Sasal Vural bëri një pritje fenomenale.
Kjo ka bërë që interesimi të jetë i jashtëzakonshëm për ta parë Ballkanin në “Fadil Vokrri”, ku e dëshmoi edhe shitja e biletave në mënyrë masovike. Që nga dita e parë e publikimit të lajmit nga klubi për shitjen e biletave, më shumë se gjysma e tyre janë shitur për 6 orë. Ndërsa sot, ata që kanë siguruar biletën llogariten me fat, meqë stadiumi Fadil Vokri në Prishtinë pritet të jetë i stërmbushur deri në ulësen e fundit, plot 13 mijë tifozë, aq sa është edhe kapaciteti i stadiumit.
[[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>>][[[] Ballkani CFR Cluj FC Ballkani vs CFR Cluj - September 08, 2022Home Scores Watch 2022 World Cup mistake to underestimate teams like Slavia Prague, CFR Cluj and
[FALAS#] Slavia Praha Ballkani 2022 15 shtator 2022 | Profile ((TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË<<)) Ballkani CFR Cluj The match starts Molde Slavia Praha CFR 1907 Cluj Sivasspor Ballkani FC Basel
Kjo është gjendja në grupin e Ballkanit pas xhiros së parëBallkani dje e zhvilloi ndeshjen e parë historike në kuadër të fazës së grupeve të Ligës së Konferencës. Kampioni i Kosovës u nda baraz me ekipin rumun, Cluj, me rezultat 1:1, në ndeshjen që u zhvillua në stadiumin “Fadil Vokrri”. Ballkani ishte shumë afër të fitonte krejt ndeshjen, por Cluj realizoi në minutën e fundit për të marrë një pikë. Ndërkohë, me barazim 1:1 përfundoi edhe ndeshja tjetër e grupit G, mes Slavia Prague dhe Sivasspor. Kësisoj, të katër ekipet kanë nga një pikë dhe kanë golaverazh tërësisht të njëjtë. Të enjten tjetër, Ballkani do të luajë në udhëtim ndaj Slavia Prague në Çeki.
Janë shitur të gjitha biletat për ndeshjen Ballkani – SivassporSport October 12, 2022 - 18:20 Lajmet e Fundit nga Sporti Ballkani dhe Sivasspori do të përballen mes vete edhe në raundin e katërt të Grupit G në Ligën e Konferencës. Këto dy skuadra u takuan edhe në raundin paraprak, me kampionët e Kosovës që shënuan fitore me rezultatin 3:4. Ndeshja e dytë mes Ballkanit dhe Sivassporit do të zhvillohet të enjten (13 tetor), në stadiumin “Fadil Vokrri”, nga ora 21:00. Dhe, nesër nuk pritet që të mungojë atmosfera dhe përkrahja për skuadrën nga Suhareka.
Vllaznia ia del në shtesë Përgjigjja e rezonancës/ Sa kohë do të qëndrojë jashtë Dybala, në rrezik Katar 2022 “Le të na nënvlerësojnë”, Zyba: Daja na mbush me vetëbesim, t’i gëzojmë gjithë shqiptarët “Çfarë i kërkuam Presidentes”, Daja: Kam djem me karakter, të luftojmë edhe më fort Kriza e Juves, Capello: Çfarë do u thoja lojtarëve po të isha në vend të Allegrit “Arbitri më surprizoi”, Mount: Nuk ishte i kuq, më vjen keq për Tomorin Kupa e Shqipërisë/ Sfida e parë vendimtare, Apolonia eliminon Besëlidhjen Viti i duhur për Championsin? Guardiola: E vështirë, ju tregoj klubin që më tremb 150 milionë paund të shpërdoruara në merkato, klubi i Premier League shkarkon dy personat përgjegjës “Mbappe, mendon se je më i rëndësishëm se PSG? Te Barça urreja një gjë, por… “ “Ik dhe kthjello mendimet”, Ten Hag leje speciale për Maguire “Jam gjallë”, Rudiger ia hedh me 20 qepje, ekziston një shans për El Clasico-n Analiza e “Abissnet Superiore” / Statistikat, ja ekipet që godasin më shumë brenda zonës Dëmtimi para Botërorit, në Argjentinë merret vendimi për Dybalën Lazio rinovon me një titullar, Lotito: Juventusi do lojtarin tonë? Kushton 120 milionë €! Nga Stambolli në Cardiff, sa shumë vuajtje për Juventusin në transfertat e Champions EVENTET NË SUPERSPORT Sot në SuperSportKalendari Të fundit Kupa/ Kualifikohen Tirana, Partizani dhe Kukësi.
Zbulohet oferta e Maldinit Schmeichel aspak i lumtur në Francë, projektohet rikthimi në Premier League Batuta e radhës, Klopp: Do dehem me një birrë! City? Ekipi më i mirë në planet Babai, Onana, skema dhe Pique/ Lautaro: Super Inter, Barça vuajti ndaj nesh VIDEO/ Leksioni i radhës nga tifozët e Eintrachtit, spektakolarë edhe në humbje Morinho: Abraham s’po shënon? Jua tregoj unë ku qëndron problemi “Kalendar mizor, gabime fatale”, Xavi: Kur nuk mposht Interin, s’e meriton kualifikimin Entuziazëm, besim dhe stadium “sold-out”/ Ballkani për triumfin e radhës ndaj Sivassporit VIDEO/ Asllani “flirton me golin e jetës”, ter Stegen i mohon festën e kualifikimit Entuziazmi i Barellës: Kjo ndeshje, rezultat i punës disavjeçare Milito i pakënaqur me rezultatin: Inter autoritar, por duhej të fitonte ndeshjen VIDEO/ Inter merr atë që do në spektaklin e “Camp Nou”-t, Barca “sheh me dylbi” kualifikimin VIDEO/ Liverpool tërmet 7-ballësh në Skoci, Bayerni “stërvitore” ndaj Plzenit, “ok” Tottenhami dhe Marseja Seedorf e Milito akuza Barçës: Protestojnë gjithmonë, për t’i bërë presion arbitrit Mesfushori i njohur belg sërish në telashe, arrestohet nga policia VIDEO: Napoli perfekt, siguron kualifikimin, festa e Club Brugge ndalet vetëm nga matematika VIDEO/ “Vullkan blaugrana” në “Camp Nou”, tifozët nisin koret kundër Interit Mbrojtësi refuzon rinovimin me Bayernin, Chelsea gati të rihidhet në sulm “Seksi është jeta”/ Bashkëshortja e Ramos zbulon “të fshehtat e shtratit” me mbrojtësin spanjoll Akuza e rëndë/ PSG si Barcelona e Bartomeut, ushtri profilesh të rreme për të sulmuar futbollistët FOTO/ Një “story” e bashkëshortes së Di Marias” nervozon tifozët e Juves VIDEO/ Kënga e zgjedhur gjatë prezantimit te Spali, De Rossi nuk e harron Romën Ten Hag: Jam këtu për të ndihmuar CR7, ka një shkak pse po vuante Kupa/ Kualifikohen Tirana, Partizani dhe Kukësi.
Ndeshja Ballkani – Sivasspor transmetohet direkt në këtë kanal televiziv - Korrekt SportBallkani do ta zhvillojë sonte ndeshjen e radhës në fazën e grupeve të Ligës së Konferencës, raporton FrontOnline. Skuadra e Ilir Dajës do të jetë nikoqire e Sivassporit sonte në kuadër të grupit G. Ndeshja është e vlefshme për rrethin e katërt të fazës së grupeve dhe luhet në stadiumin “Fadil Vokrri” nga ora 21:00. Ballkani vjen në këtë ndeshje pas fitores dramatike 3:4 pikërisht ndaj Sivassporit në Turqi javën e kaluar. Kjo ndeshje do të transmetohet në platformën “Art Motion”, përkatësisht në kanalin Sport 1.
Kujtojmë, Ballkani arriti fitoren e parë dhe historike jo vetëm të klubit, por edhe në histori të futbollit kosovar, pikërisht ndaj Sivassporit në një ndeshje dramatike, që përfundoi 3-4 të enjten e kaluar në Sivas. Sa i përket renditjes tabelare, grupi i Ballkanit është lëmsh në vete, ku të gjitha skuadrat pas tre xhirosh kanë mundësi të njëjtë për të kaluar tutje, prandaj edhe interesimi për përkrahje por edhe një fitore të mundshme që do të mund t’i shtojë shpresat për ekipin e Ilir Dajës për kualifikim, janë shtuar.
(SHIKONI DREJTPËRDREJT>>>) Sivasspor KF Ballkani 加入日期: 2022年9月8日 Kjo ndeshje do të transmetohet drejtpërdrejt në Klan [Transmetim i drejtpërdrejtë@@] Sivasspor KF Ballkani
FC Paradiso vs Grasshoppers U21 falas streaming video dhe rrymë video (2022/09/04)AiScore Futboll LiveScore ju siguron rezultate të pashembullta drejtpërdrejtë të futbollit dhe rezultate të futbollit nga mbi 2600+ liga, kupa dhe turne futbolli. Merrni rezultate të drejtpërdrejta, rezultate të futbollit në pjesën e parë dhe me kohë të plotë, shënues dhe asistentë të golave, karta, zëvendësime, statistika të ndeshjeve dhe transmetim të drejtpërdrejtë nga Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie, Premier League Ruse, Brasileirão, MLS, Super Ligë dhe Kampionat në AiScore. com.
[[TV]] Slavia Praha Ballkani drejtpërdrejt falas 15 shtator 2022 [falas@@@] Ballkani CFR Cluj transmetim i drejtpërdrejtë Përveç Ballkanit dhe CFR Cluj në grupin G janë edhe Slavia Prague dhe